Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 26 iunie 2019
  • :
  • :

Polițiștii au reținut un tânăr de 19 ani, din Bicaz, bănuit de comiterea infracțiunii de furt

La data de 4 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Bicaz au identificat și reținut un tânăr de 19 ani, din Bicaz, bănuit de comiterea infracțiunii de furt.

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au stabilit că la data de 3 octombrie a.c., tânărul ar fi sustras din incinta unui local de alimentație publică, trei sticle de băuturi alcoolice.

Polițiștii au extins cercetările și au stabilit că acesta se afla sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru comiterea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Astăzi, tânărul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.