Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 9 august 2022
  • :
  • :

Poliţiştii din Bicaz au oferit veste reflectorizante bicicliștilor și căruțașilor

În perioada 22 – 26 noiembrie a.c., în cadrul Campaniei naţionale de prevenire a accidentelor rutiere, poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au demarat o activitate de prevenire a accidentelor rutiere în rândul bicicliștilor și conducătorilor de atelaje hipo.

Scopul campaniei a fost reprezentat de reducerea numărului accidentelor rutiere în care sunt implicați, precum și conștientizarea acestora asupra riscurilor la care se expun prin nerespectarea prevederilor legale.

Astfel, 100 de veste reflectorizante cu mesajul ,,Vesta salvează vieţi!” au fost distribuite bicicliștilor și conducătorilor de atelaje hipo întâlniți în trafic.

În cadrul activității, polițiștii au transmis recomandări cu privire la importanța deținerii vestelor atunci când se circula pe timpul nopții sau în zilele în care vizibilitatea este scăzută, pentru a fi vizibili pentru ceilalți participanți la trafic.

Activitatea preventivă s-a realizat în parteneriat cu o societatea comercială din Borca.