Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 30 noiembrie 2021
  • :
  • :

Poliţiştii din Poiana Teiului l-au depistat şi amendat cu 4.000 de lei

La data de 22 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Poiana Teiului au depistat pe drumul național 17 B, un bărbat de 46 de ani, din județul Suceava, care transporta cu o autoutilitară lemn rotund esență răşinoase.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la cantitatea de material lemnos înscrisă în avizul de însoțire prezentat pentru control și cea transportată, s-a procedat la inventarierea acestuia de către specialiștii din cadrul Ocolului Silvic Poiana Teiului, rezultând un surplus de 13,21 metri cubi de material lemnos.

Totodată, în urma verificării documentelor, polițiștii au constatat faptul că autoutilitara avea inspecția tehnică periodica expirată.

Polițiștii au aplicat o sancțiune contravenţională conform Legii nr. 171/2010, în cuantum de 4.000 de lei, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea cantității de 13,21 metri cubi material lemnos, fiind predat Ocolului Silvic Poiana Teiului.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, conform O.U.G. 195/2002, cu amenda în valoare de 1.305 lei, fiindu-i reținut certificatul de înmatriculare

sursa: IPJ Neamt