Post vacant de subofiţer la Jandarmeria Neamţ

post-jandarm-neamt

Începând de astăzi, 26 septembrie, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ organizează concurs pentru ocuparea unui post de subofiţer tehnic principal la Serviciul Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, prin încadrare directă cu recrutare din sursă externă.

Potrivit legislaţiei în vigoare privind unele activităţi de management resurse umane în unităţile M.A.I., recrutarea din sursă externă reprezintă recrutarea realizată din rândul oricăror categorii de persoane care deţin aptitudinile, abilităţile şi cunoştinţele necesare pentru ocuparea posturilor vacante.

Cei interesaţi pot obţine relaţii suplimentare la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ cu sediul în municipiul Piatra Neamţ, str. V. A. Urechia, nr. 4-6, tel. 0233/230391, int. 24535. Tot în acest sens, informaţii cu privire la condiţiile care trebuie îndeplinite pentru a putea participa la concurs, tematica şi bibliografia, precum şi data organizării concursului pot fi aflate accesând pagina de internet a instituţiei –www.jandarmerianeamt.ro.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate