Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 9 august 2022
  • :
  • :

Preluarea, prin sponsorizare, din proprietatea Heidelberg Cement România SA, în proprietate privată a orașului Bicaz, a imobilului „Creșă Mărceni”

Consiliul Local al orașului Bicaz aprobă preluarea, prin sponsorizare, din proprietatea Heidelberg Cement România SA, în proprietate privată a orașului Bicaz, a imobilului „Creșă Mărceni”, situat în strada Primăverii nr.9, compus din clădire cu suprafața de 369 mp (împreună cu întreg inventarul) și teren cu suprafața de 1226mp în vederea reabilitării acestuia cu ajutorul fondurilor UE.
Cedarea sub formă de sponsorizare, cu impact asupra impozitului pe profit a clădirii, cu dotările actuale (mobilier și întreg inventarul creșei, la valoarea contabilă) și a terenului, se face în următoarele condiții:

~ orașul Bicaz va păstra destinația actuală a imobilului, aceea de activități educative pentru copiii locuitorilor orașului Bicaz
~ orașul Bicaz va monta pe clădire o inscripție care să menționeze că ea a fost cedată de către Heidelberg Cement România SA.

Persoana împuternicită de Heidelberg Cement România SA , să semneze actele de transfer de proprietate, la notariat este domnul Laurențiu Mocanu.

Mai multe informații :primariabicaz.ro