Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 30 noiembrie 2020
  • :
  • :

Presedinte Consiliului Judetean Neamt, Culita Tarata cere in instanta inchiderea publicatiei ziarpiatraneamt.ro

In urma nenumaratelor intrebari venite din partea cititorilor si a unor persoane publice din Neamt care au luat cunostinta de actiunea din instanta prin care se solicita dizolvarea Asociatiei Future, ziarpiatraneamt.ro facem urmatoarele precizari.

Comunicat de presa – www.ziarpiatraneamt.ro

Domnul Culita Tarata, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Neamt, a cerut in instanta dizolvarea ONG Asociatia Future si implicit a publicatiei www.ziarpiatraneamt.ro, publicatie sustinuta de aceasta asociatie.
Fiind vorba de o actiune in instanta demarata de presedintele Consiliului Judetean Neamt in calitatea sa de presedinte al institutiei mentionate si nu de persoana fizica, publicatia ziarpiatraneamt.ro nu va lua atitudine si nu va face absolut nici un comentariu legat de motivele invocate in cererea de dizolvare inaintata instantei si nu vom dezbate acest subiect pentru a nu lasa loc nici unei interpretari in sensul exercitarii de presiuni mediatice.

Iosub Robert
Administrator www.ziarpiatraneamt.ro

La acest articol nu se permit comentarii.

    

dolinex