Prima ediție a Târgului „TRADIŢII ŞI GASTRONOMIE” în comuna Farcașa

– PRIMĂRIA COMUNEI FARCAȘA,NEAMȚ

– FORUMUL MONTAN DIN ROMÂNIA – FILIALA NEAMȚ

ORGANIZEAZĂ în ziua de 07 octombrie 2022 , începând cu orele 09.30 – SEMINARUL cu tema: „Valorificarea superioară a materiilor prime şi produselor montane în cadrul gospodăriei/ fermei de familie – motorul de dezvoltare a zonei montane”.

Activitatea se va desfăşura în Sala de festivităţi – Pensiunea Orient, Sat Frumosu, Comuna Farcaşa, judeţul Neamţ.Lucrările seminarului vor fi susţinute de persoane cu un înalt prestigiu profesional – profesori și lectori universitari, reprezentanţi de Cooperative agricole din țară, reprezentanți ai Forumului Montan din Romania, reprezentanţi ai instituţiilor publice centrale judeţene şi locale, alte asociaţii din județul Neamț, fermieri şi producători montani.

Începând cu orele 13.00 va avea loc prima ediție a Târgului „TRADIŢII ŞI GASTRONOMIE” în comuna Farcașa, judetul Neamț, la care vor participa fermierii din comuna Farcașa și care vor expune animale de diferite specii.

De asemenea, vor fi expuse și degustate produse din gastronomia locală, vor fi prezentate obiceiuri locale, costume populare, artizanat, meșteșuguri, iar pe scenă vor evolua ansambluri folclorice din zonă.

Ne dorim să fiţi alături de noi la acest eveniment, pentru a vedea care sunt preocupările noastre în ceea ce priveşte comunitatea montană din judeţul nostru, care sunt problemele specifice ale fermierilor şi producătorilor și antreprenorilor din montanul judeţului Neamţ, ca să putem împreună să ne aducem contribuţia la creşterea bunăstării comunităţilor montane.

Primar, Bogdan-Dumitru ŢIFUI

sursa foto/info; Tifui Dumitru Bogdan

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate