Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 25 septembrie 2020
  • :
  • :

Primăria Bicaz: „Dragi elevi, stimați profesori și părinți”

Începutul școlii este întotdeauna însoțit de bucuria revederii, emoție și optimism. Anul acesta este deosebit față de toți ceilalți, datorită noilor reguli de protecție sanitară care au fost stabilite pentru a preveni îmbolnăvirile cu noul virus SARS COV 2.
Vă îndemn să privim noua realitate cu o atitudine pozitivă, asemeni unei lecții care în cele din urmă ne va face mai atenți față de sănătatea noastră și a celor de lângă noi, mai riguroși și mai buni!
Am încredere în puterea profesorilor de a-și inspira elevii, sunt convins că elevii vor fi mai atenți la lecțiile școlii și ale vieții iar dvs părinții veți sprijini copiii și școala în ansamblu.
Lucrurile mărețe sunt realizate întotdeauna cu muncă și sacrificii, iar anul acesta avem datoria ca împreună, elevi, profesori, părinți și autorități locale să considerăm educația copiilor noștri, cel mai valoros obiectiv!

Succes elevilor și profesorilor, putere părinților!
Multă sănătate tuturor!

Primar,
Nicolae Sălăgean

arsene


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *