Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 18 septembrie 2020
  • :
  • :

Primăria Bicaz întinde o mână de ajutor celor izolați și face totul pentru siguranța cetățenilor

Informare!

Astăzi, 19.03.2020 s-a desfășurat în regim de urgență, ședința de îndată a Consiliului Local Bicaz. Am propus spre dezbaterea și aprobarea domnilor consilieri două proiecte de hotărâre, acestea fiind votate în unanimitate.
Primul proiect a prevăzut rectificarea bugetului local cu suma de 50 000 lei, pentru a fi asigurat sprijinul cetățenilor care se află în autoizolare. Cuantumul sumei alocate pentru hrana fiecarei persoane aflată în această situație este de 50 lei/zi. Menționez că astăzi se află în autoizolare 13 concetățeni.
Al doilea proiect a urmărit aprobarea indicatorilor tehnico economici pentru proiectul de investiție ce prevede reabilitarea și dotarea pavilionului II al Spitalului ” Sfântul Ierarh Nicolae” Bicaz ( vechiul sediu al maternității ).
Ambele proiecte vizează sănătatea și securitatea sanitară a noastră a tuturor, obiectiv prioritar al administrației pe care o conduc.


Primar,
Nicolae Sălăgean

sursa: Primaria Bicaz, facebook

arsene