Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 24 ianuarie 2021
  • :
  • :

Primăria orașului Bicaz alocă o importanță deosebită tuturor nevoilor și dorințelor cetăţenilor

Având în vedere mesajele trimise de către cititorii ziarbicaz.ro, în special locuitorii orașului Bicaz, cartier Dodeni, în care își exprimau of-ul în ceea ce privește iluminarea precară a cartierului, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, am luat legătura cu primarul orașului, domnul Nicolae Sălăgean, care a fost de acord să ne ofere un punct de vedere, o informare în care lămurește problema în cauză:

„Informare-Sărbători de iarnă 2019-2020
Primăria orașului Bicaz, județul Neamț, anunță locuitorii orașului Bicaz, că în cadrul proiectului de hotărâre „Ornare, branșare și debranșare echipamente de iluminat ornamental cu ocazia sărbătorilor de iarnă 2019-2020 și a pomului de Crăciun”, votat de către Consiliul Local al Orașului Bicaz, ce presupune închirierea a 80 de instalații ornamentale festive, montarea și demontarea unui număr de 100 de instalații. din care 20 sunt proprietatea orașului Bicaz, s-a semnat contractul de prestări servicii, în valoare de 29.964,20 lei.
Lucrările de montaj ale instalațiilor ornamentale sunt în desfășurare , începute la data de 30.11.2019, urmând a se finaliza până pe data de 05.12.2019, odată cu semnarea procesului verbal de recepție. Distribuirea instalațiilor s-a făcut în funcție de numărul instalațiilor contractate, incercandu-se o repartizare cât mai echitabilă zonelor orașului Bicaz.
Primăria orașului Bicaz alocă o importanță deosebită tuturor nevoilor și dorințelor locuitorilor din cartierele și satele arondate orașului, fiind un garant al respectării opinii publice.
Vă informăm că eforturile financiare sunt suportate de la bugetul local, iar suma alocată acestor cheltuieli este la nivelul celei din anul anterior, 2018. Cu toate acestea, Primăria orașului Bicaz a reușit să aducă o lumină de sărbătoare prin instalarea iluminatului ornamental în special în zona centrală a orașului Bicaz, cartierelor Mărceni și Dodeni.

Sărbători fericite! Primar, Nicolae Sălăgean”

dolinex