Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 19 septembrie 2021
  • :
  • :

Primăria Poiana Teiului, în osuarul Mănăstirii „Înălțarea Sfintei Cruci din Aiud”


Sâmbătă, 30 martie, Primăria Poiana Teiului , alături de primarul Ana Ancuța, a participat, în osuarul mănăstirii İnălțarea Sfintei Cruci din Aiud, la comemorarea martirilor temnițelor comuniste care și-au pierdut viața pentru Dumnezeu și neamul românesc, aflat într-o perioadă de grea asuprire comunistă. Aruncați cu cruzime în gropi comune, fără cruce, sângele acestor sfinți strigă la Dumnezeu pentru iertarea păcatelor unui neam, ce astăzi își uită martirii și calcă cu nepăsare pe jertfa lor.

„Neîncetat Părintele Justin ne-a învățat să îi cinstim pe martirii temnițelor comuniste ca pe niște sfinți: „Aceştia sunt ultimii dintre sfinţii români care izvorăsc mireasmă şi vindecări în toate colţurile lumii – mesajul este să le urmăm viaţa si curajul mărturisii. Vreau să văd ziua când nu ne vom mai teme că avem în bisericile noastre la închinare moaştele acestor sfinţi mucenici”. Încercăm astfel să menținem tradiția Părintelui Justin, care obișnuia ca în fiecare an să participe la pomenirea martirilor din închisoarea Aiud și nădăjduim ca astfel să îi aducem bucurie acolo sus, în ceruri.” , Ana Ancuta, Primarul Comunei Poiana Teiului.

sursa: Primaria Poiana Teiului