Primăria Poiana Teiului investește în viitor: Modernizarea infrastructurii și protejarea mediului

Deși Primăria Poiana Teiului are un buget limitat, acest lucru nu a împiedicat în investirea în infrastructură și mediu.

În ultimii ani, autoritatea locală a acordat prioritate proiectelor de modernizare a rețelelor de transport. Una dintre cele mai importante investiții ale primăriei este modernizarea rețelelor de transport.

În acest sens, autoritatea locală a demarat proiecte importante pentru construcția de noi drumuri, cu finanțări atât de la bugetul local cât și din atragerea de fonduri nerambursabile.

Astfel, se află în procedură de licitație pentru atribuirea Contractului de execuție lucrări un proiect de investiție prin intermediul căruia vor fi asfaltate un număr de 28 de străzi de pe raza UAT Poiana Teiului. Administrația locală acordă o atenție deosebită și problemelor de mediu.

În acest sens sunt în diverse stadii de implementare investiții în proiecte de reducere a poluării. De exemplu, Eficientizarea energetică a clădirii Muzeului Zoologic C. Romanescu din satul Dreptu sau Eficientizarea sistemului de iluminat public – aprobat pentru finanatare de către Administrația Fondului pentru Mediu.

Investițiile în infrastructură și mediu sunt importante pentru asigurarea unui viitor durabil pentru comunitea locală. Aceste investiții contribuie la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor, la reducerea poluării și la crearea unui mediu mai sănătos și mai plăcut.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate