Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 4 octombrie 2022
  • :
  • :

Primăria și CL Bicaz vor organiza în fiecare joi a săptămânii, Târgul din Bicaz

Pe 13 august 2022, a fost inaugurat la Bicaz, Târgul de produse, care va avea loc săptămânal, în fiecare joi.

Cu această ocazie invităm toți producătorii și comercianții sa își prezinte și să își comercializeze produsele. Pentru relații suplimentare, puteți suna la 0740 215 528.

– transmite Primăria Bicaz – pagina oficială

„Azi, 15.09.2022, se dorește sa fie prima zi de târg, drept pentru care au fost invitați mici producători și comercianți cu produse alimentare sau nealimentare, așa cum sunt târgurile deja cunoscute și cu tradiție.

Este si dorința mea ca acest târg sa creasca de la săptămână la saptamână si sa ajungă un târg de referință in zona Văii Muntelui si pentru aceasta va invit pe toti bicajenii si nu numai sa treceti prin piața centrală, in spate la Penny acolo unde va fi locația acestui târg saptamanal. Totodată dacă mai sunt comercianți care doresc sa vina cu produse sa contacteze Primaria Bicaz, pe domnul Marascu, doamna Brandusa sau chiar si pe subsemnatul” , transmite Silviu-Bogdan Ardeleanu, Consilier județean la Consiliul Județean Neamț.