Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 9 august 2022
  • :
  • :

Primarul comunei Farcaşa, alături de cetățeni, în momente importante

Sfânta Sãrbãtoare a Înãlțãrii Domnului, la Farcaşa

Ziua în care cinstim şi pe Eroii Neamului, cei care s-au jertfit pentru apãrarea, reîntregirea şi unirea poporului mi-am petrecut-o în mijlocul locuitorilor din comuna Farcaşa. De dimineațã am participat la Sfânta Liturghie oficiatã de cãtre pãrintele paroh, Coşula Cãtãlin-Constantin, alãturi de enoriaşii din parohia Sfântul Ierarh Nicolae – Farcaşa.

La finalul slujbei am participat la depunerea de coroane la monumentele eroilor din toate cimitirile comunei Farcaşa, spre slava şi pomenirea lor!Urmãtorul eveniment la care am participat cu mare onoare şi bucurie a fost lansarea de carte scrisã de cãtre doamna Maria Gherasim, care este de loc din comuna Farcaşa, intitulatã „RUGA”.Spre searã, în semn de prețuire şi de respect, am organizat o festivitate de premiere a cuplurilor din comuna Farcaşa care au împlinit 50 de ani de cãsãtorie, ocazie cu care le-am adresat si eu urãri de La Mulți Ani, viațã fericitã împreunã, sã se bucure de tot ceea ce au construit şi realizat în viațã, sãnãtoşi şi bucuroşi, sã ne bucurãm cât mai mult de prezența lor alãturi de noi!Chiar dacã a fost o zi încãrcatã, mã bucur cã am putut fi în mijlocul cetãțenilor din comuna Farcaşa!

Cu prețuire,Țifui Bogdan, Primarul comunei Farcaşa