Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 24 noiembrie 2020
  • :
  • :

Primarul de la Dămuc are probleme cu opoziția care își bate joc de comună

Am participat la ultima ședință de consiliu local din comuna Dămuc. Doamne ferește ce am văzut acolo! Niște consilieri liberali care era clar că au ceva personal și politic de împărțit cu primarul social democrat. Consilierii liberali au blocat investiții pentru comună, doar ca să îi facă rău primarului. Adică au sacrificat comuna Dămuc pentru propriul interes politic.

Au blocat alocarea unui teren pentru un proiect prin care să se facă o bază sportivă cu bani europeni. Adică au refuzat să vină banii europeni în comună. Au dat cu flit unui investitor care voia o concesiune să facă o pârtie de schi în Dămuc, ceea ce ar fi fost incredibil de profitabil pentru comună și au făcut scandal și au pus întrebări chiar și legate de banii nerambursabili care vin de la guvernul lor PNL pentru zonele afectate de inundații din comună.

În orice localitate normală la cap, dacă vine cineva și spune că face o pârtie de schi și nu îți cere decât să îi închiriezi, nu să vinzi niște teren, un astfel de investitor ar fi primit cu mâinile deschise. La Dămuc, consilierii liberali s-au opus, dar nici nu au venit cu argumente coerente. Au spus doar că ei nu vor să voteze și să vină din nou investitorul după alegeri.

Nu mai vine nimeni să investească la Dămuc cu asemenea consilieri locali!


Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

dolinex