Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 10 iulie 2020
  • :
  • :

Problemele comunelor de pe Valea Muntelui, în atenția prefectului George Lazăr

„Am participat la intalniri cu Primarii, Viceprimarii, consilierii locali si secretarii Primariilor Ceahlau, Grinties si Poiana Teiului.
Am avut discutii bune ai constructive despre problemele din zona si am identificat posibilitati reale de sprijin si suport.
Am dat asigurari clare ca lucrarile pe DN 15 Bicaz-Poiana Teiului vor continua si in acest sens avem tot sprijinul Guvernului Romaniei. Vremea si nefinalizarea la termen a lucrarilor a dus in acest moment la stagnarea constructiei,dar avem garantii ca lucrarea va fi efectuata si receptionata.Nu exista nici o premiza ca lucrarile sa fie blocate sau nefinantate.
Am abordat cu domnii Primari si consilieri locali situatia privind atragerea fondurilor europene, necesitatea de a primi sprijin guvernamental.in atragerea de noi finantari pe investitii cat si aspecte de rezolvare a solicitarilor pe fond funciar.
E important ca pe zona de munte sa dezvoltam turismul si sa atragem investitii masive.
Intotdeauna domnii primari vor avea o puternica sustinere din.partea Guvernului Romaniei si a Institutiei Prefectului.”

George Lazar, Prefectul Judetului Neamt, Facebook