Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 1 iunie 2023
  • :
  • :

Prognoza meteo până la data de 9 aprilie

MOLDOVA
Vremea va continua să se răcească în primele zile de prognoză, atfel încât media maximelor va fi de 6…8 grade, iar minimele vor deveni negative, mediate la -4…-2 grade, apoi se va încălzi treptat, astfel încât, până pe 1 aprilie se va ajunge la medii ale valorilor maxime de 16 grade și minime de 6 grade. A doua săptămână din interval va avea și ea ușoare variații termice, cu valori diurne mediate regional între 6 și 12 grade și nocturne între 4 și 6 grade.
Precipitațiile iși vor face apariția destul de des, dar cu probabilitate de extindere spațială mai mare în 27 martie, precum și între 1 și 4 aprilie.

LA MUNTE

Vremea se va răci semnificativ în primele zile de prognoză în toate masivele, astfel că mediile maximelor vor coborî de la 4 la -4 grade, iar ale minimelor de la 0 la -12 grade, apoi va intra într un proces de încălzire treptată, pînă în 1 aprilie când maximele vor avea în medie 6 grade, iar minimele 0 grade. După această dată, variațiile termice nu vor mai fi semnificative, regimul diurn se va încadra între 4 și 6 grade, iar cel nocturn între -2 și 0 grade, mediat regional.
Temporar se vor semnala precipitații în cea mai mare parte a intervalului, dar cu precădere pe 27 martie și după 1 aprilie.

Sursa: meteoromania