Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 21 mai 2022
  • :
  • :

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

La începutul intervalului de prognoză media temperaturilor maxime va fi de 11 grade, iar pe 29 martie ea va ajunge la 19 grade. După două zile mai reci, vremea se va încălzi din nou astfel încât pe 2 aprilie media regională a maximelor termice va reveni la 19 grade. În timpul celei de-a doua săptămâni, aceeași medie se va încadra între 15 și 17 grade.
Temperaturile minime vor crește și ele în următoarele zile, de la o medie în jurul a 0 grade în prima noapte, până la 6…7 grade în jurul datei de 30 martie. Vor urma două nopți cu minime termice apropiate de pragul înghețului, iar ulterior această medie va oscila între 2 și 5 grade, adică și regimul termic nocturn va fi apropiat de normalul primei decade a lunii aprilie.
Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată în data de 30 martie și din nou în unele zile ale celei de-a doua săptămâni.
Sursa: Administraţia Naţională de Meteorologie