Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 4 octombrie 2022
  • :
  • :

Programul Național „Anghel Saligny“ – Modernizare drum comunal DC 201, comuna Dămuc

1,4 miliarde de lei, bani dați de Guvernul PSD pentru fiecare comună și oraș din Neamț!

Programul Național „Anghel Saligny“, prin care cu sprijinul guvernării PSD se vor implementa în județul Neamț 114 proiecte, va duce la creșterea nivelului de trai în fiecare unitate administrativ-teritorială!

Vorbim de 1,4 miliarde de lei, bani cu care se vor înființa sau extinde rețelele de apă potabilă și canal, moderniza drumuri sătești sau de interes local și construi poduri.

Este o sumă consistentă și sunt convins că după ce vor fi realizate cele 114 investiții, în toate zonele județului Neamț va crește gradul de dezvoltare, pentru că vom vorbi de drumuri modernizate, de poduri noi, de apă curentă și canalizare la sate. Sunt proiecte cu care se va schimba „fața“ satelor nemțene.

Fac apel către toți primarii din județ să se implice cu maximă seriozitate în implementarea proiectelor pentru care s-a asigurat finanțare și să urmărească îndeaproape lucrările!

Le mulțumesc colegilor mei care se află în arcul guvernamental și care au susținut județul nostru pentru a primi această sumă importantă pentru modernizare. Le mulțumesc și parlamentarilor PSD, care au adus o nouă dovadă a implicării lor pentru susținerea județului!

a declarat președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene

Comuna Dămuc

339888ComunaDĂMUCModernizare drum comunal DC 201, comuna Dămuc, județul Neamț13,300,000.00