Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 4 octombrie 2022
  • :
  • :

Proiect de hotărâre, în avizare la Guvern, pentru reabilitarea drumului de la Ursuleț, ieșirea spre Bicaz

Consiliul Județean Neamț a luat măsuri în ceea ce privește concretizarea reabilitării drumului de la ieșirea spre Bicaz, în zona Ursuleț. Conform președintelui CJ Neamț, Ionel Arsene, s-au făcut demersuri la nivelul Ministerului Transporturilor. În urma acestor demersuri, s-a inițiat un proiect de hotărâre de Guvern care, după ce va primi avizele necesare, va fi pus în aplicare, iar tronsonul de drum de la Ursuleț va intra în administrarea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere pentru reparare. După ani de de sesizări din partea șoferilor și de aleși locali care nu au reușit să reabiliteze acest drum din diverse motive, iată că se poate prin implicarea actualului Consiliu Județean Neamț și a Guvernului.

„De ani de zile, tronsonul de drum de la intrarea în Municipiul Piatra-Neamt dinspre Bicaz, din zona Ursuleț, este distrus provocând probleme participanților la trafic și nemulțumiri pietrenilor care locuiesc în zonă. Sectorul de drum nu putea fi reparat deoarece nu era clarificată situația juridică a acestuia. Am reușit în urma demersurilor pe care le-am făcut la Ministerul Transporturilor să rezolv această problemă, fiind inițiat un proiect de hotărâre de guvern ca acest transon să fie preluat în administrare de către Compania Națională de Drumuri. Proiectul de hotărâre se afla pe circuitul de avizare, urmând ca în cel mai scurt timp acest sector să fie preluat în administrare și introdus pe lista de priorități pentru reabilitare. Astfel de probleme se rezolvă prin demersuri serioase și nu în conferințe de presă sau pe rețelele de socializare, lucru pe care sper să-l conștientizeze cât mai repede și colegii politicieni din PNL.”, a declarat președintele CJ Neamț, Ionel Arsene.