Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 9 august 2022
  • :
  • :

„PSD refuză mascarada și NU intră în scandalul dintre PNL și USR” – Ciprian Șerban

După cum deja ați observat, membrii Partidului Social Democrat nu iau parte la actualul război ce se desfășoară în „fruntea” acestei țări. Până acum, când PSD dorea să depună moțiune de cenzură împotriva Guvernului toxic care ne conduce, niciun partid politic nu accepta să le susțină inițiativa, acum fac și ei același lucru, îi lasă pe ceilalți să își desfășoare forțele, și asta doar pentru că nu numai Premierul este cel care trebuie să plece, ci întregul Guvern, toți cei care au adus România în această stare.

PSD refuză mascarada și NU intră în scandalul dintre PNL și USR. Nu pentru a împărți ciolanul dintre cele două partide ne-au ales românii, prin vot. Prin urmare, Partidul Social Democrat are ca prioritate stoparea degradării accelerate a nivelului de trai, pe fondul creșterii masive a prețurilor la energie, alimente și medicamente. De aceea, este nevoie de instalarea cât mai rapidă a unui guvern legitim care să pună capăt dezastrului economic și social provocat de actuala echipă guvernamentală. Și putem face asta doar dacă celelalte partide ÎNCETEAZĂ SĂ MIMEZE POLITICA și acceptă întoarcerea la popor prin ALEGERI ANTICIPATE!

Lucrurile sunt foarte simple, românii își doresc ca moțiunea de cenzură, dacă ajunge în plen, să fie votată de PSD.
Dacă moțiunea AUR-USR nu ajunge în plen, PSD va propune o nouă moțiune de cenzură pentru ca Guvernul Cîțu să fie demis. Invităm TOATE PARTIDELE să se alăture demersului PSD – inclusiv USR – dacă își doresc cu adevărat demiterea lui Cîțu!
După ce demersul nostru va avea succes, vom rămâne ferm pe poziții pentru ca PSD să meargă la Cotroceni cu propria propunere de premier, așa cum și-au dorit românii după votul de anul trecut. Așadar, NU vom susține un guvern minoritar PNL, NU vom participa la un guvern de uniune națională!
Acestea sunt singurele soluții reale și de durată pentru crizele profunde create de Cîțu și guvernarea sa!
”, a transmis deputatul Ciprian Șerban.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO