Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 25 septembrie 2020
  • :
  • :

Realizările din mandatul primarului Ana Ancuța și proiecte de viitor. „Fapte, nu vorbe! Continuăm împreună la Poiana Teiului!”

Ana Ancuța, primarul comunei Poiana Teiului și candidatul PSD pentru un nou de mandat de primar al comunei, prezintă cetățenilor realizările din mandatul 2016-2020, proiectele aflate în implementare, precum și proiectele de viitor în colaborare cu echipa de candidați ai PSD la Consiliul Local al comunei Poiana Teiului.
STIMAȚI CETĂȚENI AI COMUNEI POIANA TEIULUI,
Sunt OMUL care a înțeles, încă de la preluarea mandatului de primar că, pentru a cunoaște problemele reale ale comunei noastre, trebuie să fiu mereu între OAMENI. Din prima clipă mi-am asumat clar că pot moderniza și dezvolta Comuna Poiana Teiului, iar astăzi după patru ani pot spune că am reușit finalizarea unor obiective de investiții importante pentru noi toți.
Pentru mine, așa cum am spus deseori, comunitatea reprezintă o
familie de care sunt mândră și onorată să o servesc din funcția de primar.
De aceea, astăzi, la patru ani de la angajamentul pe care mi l-am asumat prin jurământ, vă propun un nou parteneriat în care CETĂȚEANUL rămâne în centrul atenției administrației locale.
Sunt convinsă, că veți ști să cântăriți oferta electorală și veți da votul omului pentru care FAPTELE SUNT MAI IMPORTANTE DECÂT VORBELE!”, a declarat Ana Ancuța, candidat din partea PSD pentru funcția de primar al comunei Poiana Teiului.

Comandat de PSD NEAMȚ, executat de Ghici Computers SRL, cod MF 21200019

arsene


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *