Realizările primarului PSD de la Bicaz

În majoritatea localităților din Neamț unde sunt primari PSD s-au făcut investiții serioase în ultimii ani, în special în educație, sănătate și infrastructură. La Bicaz, investițiile în sănătate au fost o prioritate, primarul și echipa sa de la PSD reușind să transforme spitalul într-o unitate etalon a serviciilor medicale.

Bicazul este un oraș din Neamț care a cunoscut o dezvoltare importantă în ultimii ani. Un rol important în dezvoltarea acestuia l-a avut și implicarea primarului Nicolae Sălăgean. Evident, nu de unul singur, ci reușind să adune alături de el un colectiv de oameni cu aceeași viziune.

Iată o listă ce conține câteva dintre realizările primarului PSD de la Bicaz:

Lucrări de revizii/reparații ale instalațiilor electrice din localitățile aparținând de orașul Bicaz
S-a realizat o Baza de recuperare Medicală Bicaz (Asociația Volunteer For Life, reprezentată de dl Ionuț Ursu) – implementarea acestui proiect în cadrul Spitalului Orășenesc ”Sf. Ierarh Nicolae” Bicaz va fi un avantaj pentru locuitorii din zonă, și nu numai, datorită multiplelor beneficii ale fizioterapiei, kinetoterapiei și salinoterapiei. Prin toate serviciile de reabilitare fizică, neurologică și postinfecție SARSCoV2 oferite în cadrul laboratorului de recuperare, medicină fizică și balneologie dincadrul SO Bicaz, va crește adresabilitatea pacienților și satisfacția acestora privindmodul cum le sunt rezolvate problemele de sănătate.
Asigurarea Infrastructurii ITS (Sisteme de transport inteligente) pentru transportul public in orasul Bicaz
Eficientizare energetica – Cresa Marceni
S-a hotărât aprobarea Listei investițiilor pentru aparatură medicală și echipamente medicale pentru anul 2023 la nivelul Spitalului Orășenesc „Sf. Ierarh Nicolae” Bicaz, județul Neamț.
Ceea ce puțini credeau posibil la început, în anul 2015 când spitalul a fost redeschis, acum este realitate; O veste foarte bună pentru întreaga comunitate, prin venirea noilor medici, echipa spitalului este mai mare și mai valoroasă.
A fost aprobat acordul de asociere între Primăria Bicaz și Asociația Volunteer For Life, reprezentată de dl Ionuț Ursu, pentru înființarea, amenajarea și funcționarea unui cabinet stomatologic cu caracter social. Vor fi astfel asigurate servicii de medicina dentară în regim de urgență sau cu programare, copiilor și adulților din categoria persoanelor defavorizate din orașul Bicaz.
Finalizarea proiectului „EFICIENTIZAREA ENERGETICĂ A CLĂDIRILOR SPITALULUI ORĂȘENESC “SFÂNTUL IERARH NICOLAE” BICAZ, JUDEȚUL NEAMȚ”
Primăria Bicaz a facut invitații tuturor întreprinzătorilor din turism, pentru discuții pe tema: Bicazul, stațiune turistică de interes național.
STRATEGIA INTEGRATĂ DE DEZVOLTARE URBANĂ A ORAȘULUI BICAZ, JUDEȚUL NEAMȚ – Elaborarea acestei strategii de dezvoltare urbană reprezintă premisa unei perioade în care orașul Bicaz se va moderniza. Infrastructura, serviciile publice, turismul, mediul, cultura, tineretul, sportul vor reprezenta prioritățile administrației locale. Astfel, schimbările de natură economică, socială şi culturală vor contribui la îmbunătățirea percepției generale asupra orașului . Mobilizarea tuturor forțelor are un singur scop, respectiv atingerea standardelor europene. Orașul Bicaz are o frumusețe de neegalat și poate deveni un pol de dezvoltare al Regiunii de Dezvoltare Nord – Est.
Orașul Bicaz a devenit stațiune turistică de interes local, prin Hotărâre de Guvern

Oraşul Bicaz prezintă un real potenţial de a deveni un important centru turistic judeţean, având în vedere proximitatea sa faţă de cele mai importante obiective turistice ale judeţului Neamţ, printre care şi rezervaţia naturală Ceahlău.

La conducerea acestui oraș se află un om puternic, ambițios și luptător. Nicolae Sălăgean a făcut și face totul pentru cetățenii pe care îi păstorește cu mult drag și implicare, iar Bicazul să înflorească din toate punctele de vedere.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate