Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 19 septembrie 2021
  • :
  • :

Relația dintre Primăria Farcașa și mediul educațional este una bazată pe respect, dialog și colaborare

Începutul noului an școlar a oferit prilejul primarului din Farcașa de a adresa tuturor elevilor, părinților și cadrelor didactice urări de bine, sănătate și putere de muncă !

„Relația dintre Primăria Farcașa și mediul educațional al Școlii Gimnaziale „Ioan Luca” este una bazată pe respect, dialog și colaborare. Ne preocupăm permanent pentru a asigura condiții corespunzătoare desfășurării procesului de învățământ,fiind în derulare un amplu proces de modernizare a școlii. Dragi elevi, am certitudinea că ambiția, sârguința și stăruința la învățătură, alaturi de optimismul și gândul tineresc, vor duce și în acest an la obținerea de rezultate bune și foarte bune din partea voastră ! Vă adresez tuturor îndemnul de a conlucra și în viitor, pentru a dovedi că școala comunei noastre este punctul de plecare in educație și cultură al copiilor noștri ! Vă doresc mult succes in noul an școlar !” , a transmis Tifui Dumitru Bogdan.
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *