Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 9 martie 2021
  • :
  • :

Rușine zdrobitoare pe capul PNL Neamț după ce a umilit și hăituit degeaba firma Aqua Parc din Neamț

Cu toții știți de reabilitarea drumului de la Bicaz la Poiana Largului și cu toții ați auzit de la liderii PNL Neamț, de la prefectul PNL sau de la unii jurnaliști poveștile despre ”Ginel, patronul firmei care a făcut lucrarea și care e cumătru’ cu Arsene” despre ”lucrările care ar fi fost supraevaluate sau neexecutate corect” și multe alte acuzații aduse cu multă ură și înverșunare de către liberali, acestei firme, Aqua Parc.

Azi, după nenumărate blocări ale lucrării, după controale fără număr, după expertize aproape de nivel criminalistic la fiecare tronson de lucrare cu cele mai performante aparate de verificare, după plângeri penale și reclamații de tot felul, oamenii liberalilor de la Drumuri nu au reușit să găsească nicio neregulă și au fost nevoiți să facă într-un final recepția lucrărilor.

Deci, azi, oamenii guvernului PNL, după efectuarea tuturor verificărilor posibile, au concluzionat că firma Aqua Parc a executat corect toate lucrările la drumul Bicaz – Poiana Teiului și au semnat recepția. Guvernul PNL a demolat azi, definitiv, toate acuzațiile aduse de cei de la PNL Neamț firmei Aqua Parc.

Acum, când e clar că toate lucrările au fost executate corect și că toți cei care au acuzat au fost doar niște calomniatori rău intenționați… pentru județul Neamț este deja prea târziu. Guvernul nu a apucat să aloce în buget restul de bani pentru finalizarea reabilitării și asfaltarea integrală, deci județul Neamț va rămâne cu această lucrare în aer și ce s-a făcut deja se va degrada. Și toate astea pentru ce? Pentru că niște liberali din Neamț au hăituit niște firme de construcții doar pentru că lucrau la un proiect finanțat de guvernul anterior care era PSD. Asta nu e luptă politică, ci FAPTĂ PENALĂ pe care ar trebui să o ancheteze instituțiile abilitate.

Credeți că cei care au blocat acest drum foarte important din Neamț, hăituind niște constructori care s-au dovedit a fi nevinovați, vor avea bunul simț să își ceară măcar scuze publice nemțenilor, dacă nu și firmei căreia i-au stricat imaginea?

Iosub Robert

Contrar tuturor acuzațiilor și articolelor care au curs gârlă despre neregulile la acest drum, publicația noastră v-a spus în continuu că totul este o mascaradă electorală marca PNL și că lucrările sunt executate corect. Iată că din nou noi am avut dreptate în timp ce alții vă mințeau iar faptul că am avut dreptate este confirmat azi chiar de guvernul PNL prin cei de la Ministerul Transporturilor.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO