Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 29 ianuarie 2022
  • :
  • :

Saci cu resturile unui urs, descoperiți la Tarcău

La data de 4 septembrie a.c., în jurul orei 16.00, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 46 de ani, cu privire la faptul că sub un pod ce traversează pârâul Cheia din localitatea Tarcău, a descoperit mai mulți saci ce conțin resturi de animale.

Foto-caracter ilustrativ

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului, fiind identificate resturile unui exemplar din specia urs. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de uz de armă letală fără drept și braconaj cinegetic. Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, identificarea autorilor și luarea măsurilor legale care se impun.”, Georgiana Puscasu, purtator de cuvant IPJ Neamt.