Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 10 iulie 2020
  • :
  • :

Se schimbă fața comunei Tașca

Se schimbă fața comunei noastre.
Suntem în plin proces de modernizare prin lucrările la dispensarul uman și grădinița de copii Tașca. Deși se creează un oarecare disconfort, rezultatul va fi unul de mare însemnătate, deoarece va deservi interesele întregii comunități.
Dispensarul va avea săli de așteptare moderne, toalete conform normelor sanitare, dotare cu mobilier nou pentru a asigura confortul pacienților.
Din punct de vedere infrastructural, clădirea destinată grădiniței de copii nu respectă integral normele de funcționare în vigoare. Astfel copiii învățau într-un mediu neadecvat vârstei lor . De aceea clădirea urmează să fie extinsă, reabilitată, modernizată, pentru a oferi copiilor noștri o creștere și o educație la nivel european.
Facem apel la răbdarea dumneavoastră pe întreaga perioadă a lucrărilor, rugându-vă să circulați cu atenție și să nu lăsați copiii nesupravegheați în zonă.

Primaria Comunei Tasca