Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 19 septembrie 2021
  • :
  • :

Se vor curăța punctele critice ale malurilor din jurul Lacului Izvorul Muntelui

Împreună curățăm lacul Izvorul Muntelui

Acțiunea face parte din proiectul „Bicazul Cu Apele Curate”, dezvoltat de Asociația Mai Mult Verde în parteneriat cu Asociația Bicazul Nostru și Asociația ECO Piatra Teiului, ca parte a programului național Cu Apele Curate.

Tot în cadrul acestui proiect, urmează să implementăm o serie de modele de bună practică pentru prevenirea poluării cu plastic a apelor – de la campanii de informare și evenimente comunitare, până la testarea și folosirea unor soluții tehnologice. Stay tuned!
______
🌊Pe 18 septembrie, începând cu ora 09:00, vom curăța punctele critice ale malurilor din jurul lacului Izvorul Muntelui – Potoci, Ruginești, Baicu, Secu. Intâlnirea și echiparea voluntarilor începe la ora 9:00 în Portul Nou
🔹 La 9:30 ne vom îmbarca pe vaporul Reșița, iar la 14:00 ne întoarcem
🔻𝗔𝘁𝗲𝗻𝘁̦𝗶𝗲: Participarea la eveniment se va face pe bază de înscriere. Revenim curând cu mai multe detalii.Împreună contribuim la o lume cu ape curate!”
, a transmis Asociația Bicazul Nostru .
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *