Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 21 iunie 2021
  • :
  • :

Slujba oficiată de Părintele Coșula, în prezența primarului Bogdan Țifui

10 iunie 2021, sărbătoarea Înălțării Domnului și Ziua eroilor neamului. Rugăciune închinată Mântuitorului lumii și smerită închinare celor care sunt măsură a eroismului unui neam.

Astăzi am avut deosebita plăcere să particip la slujba oficiată de Părintele Coșula – căruia îi mulțumim ptr frumoasele cuvinte și pentru organizare – cu ocazia Zilei Naționale a Eroilor români. Dealtfel, în toate bisericile din țară și străinătate se face pomenirea tuturor eroilor români căzuți de-a lungul veacurilor pe toate câmpurile de luptă pentru credință, libertate, dreptate și pentru apărarea țării și întregirea neamului. Este obligatoriu ca noi să ne exprimăm recunoștința celor care și-au dăruit viața în trecut, pentru existența noastră de astăzi.
Să plecăm genunchii şi inimile noastre pentru pioasa reculegere în faţa eroilor noştri, ctitori ai veşniciei româneşti şi să lăsăm să cadă o lacrimă de recunoştinţă în rugăciunea noastră pentru veşnica lor odihnă!
Dormiţi în pace scumpi eroi şi pomenirea voastră să fie în veci! Amin.
Hristos S-a înălțat ! ” , Cu drag, primar Bogdan Țifui.

sursa: Parohia Farcasa, Tifui Dumitru Bogdan
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *