Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 19 septembrie 2020
  • :
  • :

Solidaritate pentru reluarea rapida a cursurilor de la Școala Gimnazială Petru Vodă!

Acolo unde este voință, este și putință!
Cuvintele nu pot exprima mulțumirea pe care o am față de OAMENII de astăzi! Felicitări tuturor celor care au pus umărul și ne-au ajutat să înaintăm cu lucrările pentru a putea relua cât mai repede cursurile la Școala Gimnazială Petru Vodă!
Oamenii gospodari nu vorbesc mult, ci fac mult! Vă mulțumesc și vă doresc să fiți răsplătiți înzecit pentru ce ați făcut!
Lucrările continuă și mâine ! Pe de o parte igienizarea, pe de altă parte montarea noii centrale. Deocamdată am reușit să o scoatem pe cea veche și să turnăm o șapă.
Mâine reluăm activitatea! Mulțumesc mămicilor gospodine care au fost mobilizate exemplar , dar și echipei coordonate de domnul viceprimar Paul Constantin Enache împreună cu domnul Rîndasu Ionuț. Lucrurile bune și faptele mari pot fi realizate doar împreună!
Înainte de toate este interesul superior al copiilor, să aibă condiții decente, de siguranță și confort, pentru că ei sunt viitorul!

Mariana Deleanu, director Școala Gimnazială Petru Vodă, facebook

arsene