Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 17 octombrie 2019
  • :
  • :

Stagiul de vară Bassai-Dai la karate

În perioada 8-10 iulie a avut loc stagiul de vară de pregătire la karate, organizat de Clubul Sportiv Bassai-Dai Piatra Neamț condus de sensei Mihai Popa, în comuna Tulgheș, în colaborare cu Școala Gimnazială Tulgheș. Evenimentul l-a avut ca invitat pe sensei Ion Hrițcu, 2 dan, antrenor la CFR Simeria (jud. Hunedoara), care a participat împreună cu 5 sportivi de la clubul său. Din partea CS Bassai-Dai au participat sportivii din comunele Hangu, Poiana Teiului și Tulghes. În total 40 de copii entuziasmați.
Stagiul a constat în antrenamente de karate în sală și în aer liber, drumeție pe muntele Piatra Roșie de unde sportivii au admirat o panoramă superbă, jocuri și petrecerea de rămas bun (Sayonara Party) în jurul focului de tabără. A fost un schimb de experiență benefic, solicitant, s-au legat noi prietenii, iar vremea a fost perfectă pentru toate activitățile. Un stagiu reușit din toate punctele de vedere.
Ne bucură să vedem astfel de activități sportive organizate pentru copiii din zona rurală și sperăm la cât mai multe inițiative de acest fel.