Studenți ai Academiei de Poliție, în practică la Jandarmeria Neamț

Trei viitori ofițeri jandarmi, în prezent studenți în anul I, II și III la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București, vor desfășura începând de astăzi, 12 februarie, timp de o lună de zile, stagiul de practică în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț.

Cei trei studenți vor desfășura activități specifice structurilor de ordine publică, pază și protecție instituțională, cât și în cadrul Compartimentului Prevenirea și Combaterea Faptelor Antisociale, așa cum au fost repartizați, toţi având un obiectiv comun: de a-și pune în practică noțiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs.

Studenţii jandarmi vor fi planificaţi în misiuni specifice unde vor fi însoţiţi şi îndrumaţi tot timpul de tutori-jandarmi cu experienţă în activitatea profesională care îi vor ajuta să-şi aprofundeze cunoştinţele teoretice prevăzute în actele normative.

Le dorim mult succes și îi asigurăm de tot suportul nostru în parcurgerea drumului de la student la jandarm profesionist, viitori ofiţeri ai Jandarmeriei Române!

Jandarmeria Neamt

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate