Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 20 august 2022
  • :
  • :

SVSU Bicaz a câștigat locul I și va reprezenta județul la faza națională a concursului profesional

La Baza sportivă „Cimentul” din orașul Bicaz s-au desfășurat, ieri, în primul rând faza județeană a concursului profesional al Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență și al Serviciilor Private pentru Situații de Urgență, iar în al doilea rând Cupa Bicazul la karting organizată de cercul de specialitate din cadrul Palatului Copiilor, ocazie cu care Inspectoratul de Poliție Județean Neamț și Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Neamț au desfășurat activități educative pentru participanții la eveniment.

O zi plină de evenimente pentru a cinsti cum se cuvine Ziua Drapelului Național, cu o participare consistentă și o organizare foarte bună pentru care vreau să îmi exprim aprecierea față de personalul clubului sportiv.Un motiv suplimentar de satisfacție și bucurie îl reprezintă faptul că SVSU Bicaz a câștigat locul I și va reprezenta județul la faza națională a concursului profesional.Felicitări tuturor participanților la cele două competiții și laude câștigătorilor diferitelor probe și categorii!

Răzvan Surdu