Talentul și perseverența o caracterizează pe artista Georgiana Atasiei din Bicazu Ardelean, Telec

Azi aducem în atenția cititorilor noștri, o tânără talentată din Bicazu Ardelean, Telec, un artist vizual care vă invită la expozițiile ei minunate. Tablourile Georgianei Atasiei au tema tradiției și a vieții de la țară, astfel, privindu-le, iți poți astâmpăra dorul de copilărie, de timpurile de odinioară.

Acum câteva zile am expus o serie de tablouri sub numele „Caleidoscop”. Expoziția se află la Biblioteca „Mihai Eminescu” , Bicaz, tablourile sunt pictate în acrilic pe pânză. Prin acesta expunere, vreau să spun povestea mea, să îmi expun stările de spirit și să arăt tuturor cum arată lumea prin ochii mei. M-am bucurat să pictez fiecare pensulație deoarece arta face parte din mine și este o terapie. Expoziția este una dinamică, astfel că oricând o pot completa cu noutăți. Vă invit să îmi vizitați modesta expoziție!

De asemenea, Georgiana o să aibă o miniexpoziție și la Piatra Neamț, fiind invitată în cadrul evenimentului „Tradiție și Gastronomie în Neamț”.

Am fost invitată să expun în acest cadru deoarece tablourile mele au tema tradiției și a vieții de la țară. Voi expune câteva tablouri diferite de cele din colecția „Caleidoscop”. Expoziția din Piatra Neamț va avea loc joi, 30 martie, ora 13:00, așa cum scrie și pe afiș. Această serie va fi mutată apoi la Biblioteca din Bicaz pentru a fi admirată de prieteni și de toți cei care iubesc arta picturii pe pânză și tradițiile. Nostalgia din copilărie, dorul de cum era odată, poate fi ușor potolit atunci când te înconjori de câteva raze rustice.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate