Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 24 noiembrie 2020
  • :
  • :

Tânăr din Bicaz, arestat pentru furt

La data de 10 octombrie a.c., instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile faţă de tânărul de 22 de ani, iar în cazul celuilalt de 25 de ani, Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț a dispus plasarea sub control judiciar pentru 60 de zile.

În fapt, la data de 9 octombrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au documentat activitatea infracțională a doi tineri, de 22, respectiv 25 de ani, din Bicaz și Piatra Neamț, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 4/5 octombrie a.c., cei doi ar fi pătruns, prin spargerea unui geam, în imobilul unui bărbat, de 36 de ani, din Piatra Neamț, de unde ar fi sustras 3.500 de lei, 300 de euro și un telefon mobil. Prejudiciul creat prin activitatea infracțională este estimat la 7.200 de lei.

În urma administrării probatoriului, aceștia au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor implicați.

dolinex