Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 24 noiembrie 2020
  • :
  • :

Tânăr din Dămuc, prins de polițiști, după ce a furat bunuri din mașini și case

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au identificat și depistat un bărbat din Dămuc, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt, de pe raza localităților Bicaz Chei și Dămuc.

În urma unor investigații de specialitate, la data de 1 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au depistat într-o zonă împădurită de pe raza localității Bicaz Chei, un bărbat de 37 de ani, din Dămuc, bănuit de comiterea a șapte infracțiuni de furt din auto și din case de vacanțe în perioada 20 – 31 iulie a.c.

În urma activităților desfășurate aproximativ 60% din prejudiciul cauzat a fost recuperat.

În baza probatoriului adiministrat, bărbatul de 37 de ani, din Dămuc, a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

sursa: IPJ Neamt

dolinex