Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 20 august 2022
  • :
  • :

Tașca – Un alt incendiu, o altă bunică pe patul de spital

Marți, 28 iunie, ISU Neamț anunța izbucnirea unui incendiu la o anexă din comuna Tașca, sat Ticoș Floarea. În urma acestui eveniment nefericit, o femeie în vârstă de 80 de ani a suferit arsuri pe o suprafață mare din corp, astfel fiind preluată de un echipaj cu medic în vederea efectuării transferului
interclinic la Bucureşti;

SAJ Neamt

28.06.2022, ora 18:58, Ticoş Floarea, incendiu cu o victimă sex feminin, 80 ani,
diagnostic: arsură termică gr. I-II, pe aprox. 40% din suprafaţa corporală; victima a fost
preluată de un echipaj cu asistent medical şi transportată la CPU a Sp. Orăşenesc
Bicaz; din CPU victima a fost transportată la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P. Neamţ;
din UPU victima a fost preluată de un echipaj cu medic în vederea efectuării transferului
interclinic la Bucureşti;

ISU NT

În jurul orei 19:00, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărească în localitatea Ticoș Floarea din comuna Tașca. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la SVSU Tașca, SVSU Bicazu Ardelean, SAJ Bicaz și Detașamentul de pompieri Piatra Neamț. Incendiul s-a manifestat la un adăpost pentru animale cu posibilitatea propagării la o altă anexă gospodărească și la locuință. Pompierii voluntari au intervenit pentru localizarea incendiului. Incendiul a fost lichidat. A ars adăpostul pentru păsări cu suprafața de 6 mp. Proprietara gospodăriei, în vârstă de 80 de ani, a suferit arsuri la nivelul capului și a membrelor superioare. Acesta a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la spital. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.