Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 21 iunie 2021
  • :
  • :

Teodora Tănasă din Borca, interpretare emoționantă la emisiunea „Vedeta Populară”

Azi aducem în atenția cititorilor ziarbicaz.ro, o tnără talentată din comuna Borca, o domnișoară frumoasă care a participat la nenumărate competiții și festivaluri. Ultima sa apariție a fost la renumitul concurs”Vedeta Populară”, în urma căreia a primit multe laude din partea muntenilor și nu numai.

Mai multe despre Teodora, ne povestește chiar ea:

Mă numesc Teodora Tanasa , am 19 ani și sunt din Comuna Borca .
Sunt în clasa a XII-a la liceul de arte ,,Victor Brauner “ din Piatra Neamț , secțiunea Canto Tradițional .
Am început aceasta cariera încă de la vârsta de 7 ani , având primul debut in cadrul festivalului “ Drumul Baltagului “ în Comuna Borca , urmând mai apoi sa concurez la diferite concursuri de folclor , printre care și NexT Star .
Dorința de a ajunge cunoscuta pe acest plan artistic a fost datorat dorinței mele de a cânta dar nu în ultimul rând și al părinților mei care m-au susținut necondiționat pe acest drum .
Iubesc sa cant și sa pictez . Pot spune ca pentru mine , cel puțin , muzica a fost un leac universal , ajutându-mă sa trec cu bine peste obstacolele vieții .

Experiența mea în cadrul concursului “Vedeta populară” a fost enorm de frumoasa . Chiar dacă nu am putut ajunge în semifinala , mă bucur ca am putut ajunge pana în fata juratilor , mulțumindu-i lui Dumnezeu ca m-a ajutat sa ajung pana aici !
Pot spune ca a fost o experiența constructiva , având foarte multe de învățat din acest concurs , și de “șlefuit” anumite tehnici de interpretare .
Singurul lucru pe care-l pot face acum , este sa mulțumesc tuturor celor care au avut încredere in mine și m-au susținut în aceasta experiența extraordinar de frumoasa !

Noi îți urăm succes, să nu îți pierzi visul și să ajungi pe scene mari!