Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 29 ianuarie 2022
  • :
  • :

„Trebuie să inițiem în Piatra-Neamț un referendum pentru sacționarea acestui primar” (Răzvan Cuc)

În cadrul conferinței de presă din data de 30 septembrie, Senatorul Răzvan Cuc a transmis că pietrenii ar trebui să se unească în organizarea unui referendum pentru demiterea actualului primar de Piatra Neamț:

„Eu cred că a venit momentul – și am discutat acest lucru și cu domnul președinte Ionel Arsene – pe modelul care s-a început la București, pentru că ați văzut, primarii catastrofă nu pot fi lăsați să-și ducă mai departe mandatele dezastruoase pentru comunitate. Așa cum trimitem la lada de gunoi acest Guvern incompetent în săptămâna viitoare când vom vota moțiunea de cenzură (n.red: în această săptămână, declarația deputatului Cuc fiind din data de 30 septembrie), vă spun că trebuie să luăm în calcul și inițierea în municipiul Piatra-Neamț a unui referendum pentru sancționarea acestui primar.

Eu cred că inclusiv membrii din Partidul Național Liberal ar fi de acord cu acest referendum în condițiile în care prestația acestui băiat acolo nu face cinste nimănui. Problema aici nu este neapărat de a puncta politic, problema e – și ține foarte mult de dezvoltarea orașului – pentru că dacă vom continua în același ritm cu acest primar care are grijă doar de clientela politică […] eu cred că nu poate fi tolerat și nu poate fi lăsat. Într-adevăr, din păcate, anul 2020 a fost anul primarilor catastrofă.”, a transmis Răzvan Cuc.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO