Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 30 noiembrie 2020
  • :
  • :

Tudor Ilade aleargă pentru Andreea Pîșcu

Tudor Ilade din Bicaz se va confrunta curând, cu cea mai mare provocare de până acum, și anume, debutul în cadrul probei de maraton clasic 42, 195 km, la București. Totodată, pentru că îi cunoaștem sufletul, acesta va alerga și pentru o sportivă mare, Andreea Pîșcu, care are nevoie de susținerea noastră, a tuturor:

Au mai rămas 7 zile până când voi fi față în față cu cea mai mare provocare a mea de până acum: debutul meu în cadrul probei de maraton clasic 42,195 km, la București.
Emoțiile sunt mari și am decis totodată să alerg pentru o sportivă ce și a demonstrat valoarea și cu siguranță în viitor ne va reprezenta la cât mai multe concursuri internaționale, Andreea Pîșcu.

Andreea este calificată la Campionatul Mondial de Alergare Montană și are nevoie de ajutor pentru acomodarea cu fusul orar și clima din Argentina, fapt ce necesită deplasarea cu minimum 10 zile înaintea competiției.

Dacă ne dorim să facem o schimbare, daca ne dorim să evoluăm, consider că trebuie să dăm deoparte ambițiile și competiția dintre noi în favoarea compasiunii și al sprijinului reciproc. Pentru că împreună, suntem mai puternici!

TOTUL ESTE POSIBIL!

Vă invit să fiți alături de mine și de Andreea” : https://totulesteposibil.galantom.ro/donations/add?id_fundraising_page=10105&fbclid=IwAR3ZcvgGyDdVRRuwgEUs0E3UlsH_CB3bgVSowPeWVBQ2PolBSFZK0mVCfCQ , a transmis Tudor Ilade.

Baftă, Tudor!

dolinex