Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 3 aprilie 2020
  • :
  • :

Un microbuz cu 9 persoane s-a răsturnat în Bicaz Chei

DRDP Iași anunță că seara trecută un microbuz a ieșit în afara părții carosabile pe DN 12C, km 34+300, zona Bicaz Chei, județul Neamț.

Accidentul nu s-a soldat cu victime omenești și s-a produs în condițiile unui carosabil umed, cu porțiuni cu zăpadă tratată cu antiderapant, în strat de sub 1 cm, la o temperatură a aerului situată în jurul valorii de 0 grade.

(„Traficul se desfășoară pe un sens, dirijat, în zonă fiind mobilizate echipaje ale Poliției, SMURD și Ambulanței. La acest moment se intervine pentru repunerea microbuzului pe carosabil.”), transmitea DRDP Iași.

Sursa FOTO/INFO: DRDP IAȘI

ISU NEAMT:

În jurul orei 22.00, prin apel la 112 pompierii au fost solicitați să intervină la un accident rutier în comuna Bicaz Chei. Un microbuz în care se aflau 9 persoane a căzut în albia râului Bicaz. Până la sosirea forțelor de intervenție persoanele din microbuz s-au autoevacuat. La locul solicitarii s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, pompierii voluntari din cadrul SVSU Bicaz Chei și o ambulanță de la SAJ. Forțele de intervenție au scos din microbuz bunurile materiale (bagaje). Cu ajutorul unui utilaj pus la dispoziție de Primăria Bicaz Chei a fost scos microbuzul din râu. Nici o persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.