Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 9 martie 2021
  • :
  • :

Un adult și un copil s-au accidentat grav la Durău

Un accident grav a avut loc în această seară, 17 ianuarie, pe pârtia pentru sănii de la Durău.

„Un adult și un copil au încercat să coboare împreună cu sania, nu au mai reușit sa o controleze, rasturnandu-se și accidentandu-se grav în cădere. Adultul a suferit un traumatism al membrului inferior, iar copilul, un traumatism craniu-cerebral deschis. După acordarea primului ajutor medical, salvamontiștii au transportat cele două persoane accidentate la cele doua ambulante SMURD și SAJ trimise pentru preluare.”, transmite Salvamont România.

Salvamont România vă recomandă să nu folosiți mijloace improvizate de alunecare pe zăpadă, evitați sa coborâți pante foarte înclinate, sau porțiuni neamenajate și neprotejate, evitați sa coborâți mai multe persoane pe sanie întrucât acestea, datorita greutății, pot prinde viteze mari și pot fi necontrolate. De asemenea, adulții în cădere pot răni copii aflați alaturi de ei pe sanie.