Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 23 mai 2019
  • :
  • :

Un bărbat de 43 de ani, și‑a pierdut viața într‑un accident rutier, la Tarcău

În această dimineață, în jrul orei 04,00, a avut loc un accident rutier, în comuna Tarcău, sat Brateș, soldat cu decesul șoferului.
Din informațiile furnizate de ISU Neamț, o mașină cu număr de Neamț, condusă de un bărbat în vârstă de 43 de ani, s‑a răsturnat într un șanț, șoferul rămânând blocat în autovehicul.
Evenimentul nefericit a fost anunțat de către un trecător, șoferul fiind inconștient, în momentul apelului, după cele afirmate de apelant.
Din păcate, la sosirea forțelor competente, bărbatul era deja decedat.

Actualizare
Misiune de descarcerare

Marti, 04.12.2018, la ora 03:35, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre faptul că în comuna Tarcău, sat Brateș s-a produs un accident rutier cu o persoană blocată. La locul indicat de apelant, s-a deplasat un echipaj de pompieri militari de la Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță de la Serviciul Județean de Ambulanță Neamț. Militarii au procedat la extragerea victimei din mașina răsturnată în șanț. Persoana a fost declarată decedată de către echipajul de la Serviciul Județean de Ambulanță Neamț.

Articol documentat cu sprijinul ISU Neamț

ziar piatra neamt