Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 30 septembrie 2022
  • :
  • :

Un bărbat din Târgu Neamţ a reuşit performanţa de a produce două accidente rutiere în aceeaşi zi

În ziua de 24 septembrie, orele 18.45 echipaj din cadrul Poliției orașului Tg. Neamț a fost sesizat despre faptul că în fața unei unități de alimentație publică de pe strada T. Vladimirescu, un autoturism a acroșat un vehicul staționat. Polițiștii au stabilit că șoferul, un bărbat de 54 ani din Tg. Neamț se afla sub influența alcoolului. Conducătorul auto este cercetat pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.
Tot în aceeași seara, în jurul orelor 22.42, un echipaj din cadrul Poliției orașului Tg. Neamț a fost sesizat despre faptul că pe strada T. Vladimirescu, un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu gardul împrejmuitor al unei locuințe.
Polițiștii au stabilit că același conducător auto, respectiv bărbatul de 54 ani din Tg. Neamț, a condus din nou un autoturism și datorită neatenției a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu gardul împrejmuitor al unei locuințe pe care l-a distrus pe o lungime de 5 m. Conducătorului auto i s-a întocmit un nou dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influența alcoolului și având dreptul de conduce autovehicule suspendat.

În ziua de 24 septembrie, orele 22.09, un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală nr 14 Urecheni a fost sesizat despre faptul că pe strada DJ 155N, pe raza localității Țibucani, un autoturism a intrat în coliziune cu un cap de pod. Polițiștii au stabilit că șoferul, un bărbat de 26 ani din comuna Țibucani, se afla sub influența alcoolului. Conducătorul auto este cercetat pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

În ziua de 25 septembrie, orele 01.50, un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală nr 3 Săbăoani a depistat pe raza localității Săbăoani, un bărbat de 26 ani din Roman care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului. Conducătorul auto este cercetat pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.