Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 4 octombrie 2022
  • :
  • :

Un tânăr de 28 ani, și-a găsit sfârșitul în lacul Izvorul Muntelui Bicaz

La data de 07 august a.c., în jurul orei 10.40, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Neamț, au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, un bărbat s-ar fi înecat în albia lacului Izvorul Muntelui Bicaz. Echipa operativă a ajuns în scurt timp la fața locului, constatând faptul că cele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind un tânăr de 28 ani, din Bârgăuani, care în timp ce se afla pe o saltea, în zona Baciu, pe lacul Izvorul Muntelui Bicaz, s-ar fi dezechilibrat, căzând în apă. Persoana în cauză a fost identificată la scurt timp. Din nefericire, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acesteia. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

IPJ Neamt

SAJ Neamt

07.08.2022, ora 10:37, Izvorul Alb – Baicu, pacient sex masculin , 28 ani, diagnostic: SCR fără răspuns la manevrele de resuscitare cardiorespiratorie; pacientul a rămas la locul solicitării.