Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 26 aprilie 2019
  • :
  • :

Un tânăr din Bicaz Chei a zburat cu mașina în râu. Vezi care este starea lui!

În seara zilei de duminică, 4 noiembrie, în jurul orei 20,00, s‑a produs un accident destul de grav în comuna Dămuc. Un tânăr, D.D de 22 de ani, din Bicaz Chei, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe DJ 127 A, spre Dămucul de Sus, având o viteză considerabilă, a pierdut controlul volanului, a intrat într‑un stâlp și a ricoșat în pârâul apropiat. „Norocul” acestuia a fost faptul că totul s‑a petrecut sub ochii unor localnice care au sunat imediat la 112 și au oprit mașinile care circulau în zonă. Din spusele acestora, ambulanța a sosit în aproximativ 20 de minute, foarte repede, dar până la sosirea acesteia, pentru că mașina era răsturnată în apă, oamenii au spart luneta mașinii, au intrat și au reușit să îl scoată.
Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, domnul Robert Costan, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest și s‑a constatat că avea peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Serviciul de Ambulanţă:

04.11.2018, ora 20:22, Dămuc, accident rutier cu o victimă, sex masculin, 22 ani, diagnostic: policontuzionat prin accident rutier, preluat de un echipaj cu asistent medical şi predat la CPU a Sp. Orăşenesc Bicaz; din CPU a fost transferat la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P.Neamţ.

ziar piatra neamt