Un vis îndeplinit ! Spital de recuperare medicală Bicaz

Baza de recuperare medicală, unul dintre cele mai importante proiecte de revitalizare a infrastructurii medicale din regiunea Moldovei, a fost inaugurată la Bicaz. Investiția totală pentru realizarea bazei medicale a fost de peste 600.000 de euro, UniCredit Bank și Heidelberg Materials România fiind principalii parteneri privați ai proiectului.

Noua bază de recuperare medicală va deservi întreg județul Neamț și aparține Spitalului Orășenesc Bicaz, fiind situată în imediata proximitate a unității medicale. Inițiativa proiectului aparține organizației non-guvernamentale Volunteer for Life, care a beneficiat de sprijinul Primăriei Bicaz și a conducerii Spitalului Orășenesc Bicaz.

Pornit în 2021 ca un centru de recuperare medicală pentru persoanele afectate de virusul SARS CoV2, Baza de recuperare medicală, kinetoterapie, balnefizioterapie și de recuperare medicală Bicaz este acum singura de acest fel din întreg județul Neamț, având o adresabilitate de peste 100.000 de mii de persoane doar pe raza județului Neamț.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate