Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 30 septembrie 2022
  • :
  • :

Update / Autoturism furat recuperat în mai puțin de 12 ore de polițiști

Update / Autoturism furat recuperat în mai puțin de 12 ore de polițiști

La data de 13 ianuarie a.c., bărbatul de 36 de ani, din județul Harghita, a fost prezentat de polițiști Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar.

În fapt, la data de 12 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Postul de Poliție Bicaz Chei au fost sesizați de către un bărbat, de 49 de ani, din aceeași localitate, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras un autoturismul, aparținând unei societăți comerciale.

Imediat după sesizare, polițiștii nemțeni în colaborare cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Harghita au demarat investigațiile, autoturismul fiind identificat pe raza județului Harghita.

Totodată, polițiștii au reușit identificarea autorului. Astfel, s-a stabilit că, în noaptea de 11 spre 12 ianuarie a.c., un bărbat de 36 de ani, din județul Harghita, ar fi sustras autoturismul, care se afla neasigurat, cheile aflându-se în interiorul habitaclului, acesta deplasându-se cu autoturismul în cauză pe raza județelor Neamț și Harghita.

La data de 12 ianuarie a.c., în baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.