Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 9 august 2022
  • :
  • :

Vești bune! Servicii stomatologice gratuite pentru copiii din Tașca!

Vești bune!

Servicii stomatologice gratuite pentru copiii din Tașca!

Proiect finanțat și susținut de HeidelbergCement, Ionuț Ursu, Primar Daniela Ursache, Primăria și Consiliul Local Tașca.

„Un pas mare pentru sănătatea celor mici! Astăzi am pășit alături de elevii Școlii Gimnaziale ,,Vasile Mitru ” Tașca în modernul Cabinetul stomatologic, finanțat de HeidelbergCement, deschis în incinta Centrului Cultural Tașca. În baza acordurilor completate de părinți, copiii Școlii Tasca, însoțiți de cadre didactice trec pragul cabinetului, pentru evaluarea problemelor stomatologice. Acordurile trebuie completate pentru a ști medicii care este starea de sănătate a copiilor, dacă părinții sunt de acord cu vizita la cabinet și cu evaluarea. În urma evaluării, copiii care au nevoie de servicii stomatologice vor merge însoțiți de părinți la cabinet. Toate intervențiile stomatologice sunt gratuite, fiind sponsorizate de HeidelbergCement. Serviciile medicale sunt acordate de doi medici stomatologi cu experiență. Succes în activitate și mulțumiri celor care s-au gândit la sănătatea copiilor.” , a precizat Mădălina-Gabriela Bârsan-Son, director al Școlii Gimnaziale ,,Vasile Mitru ” Tașca .