Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 27 februarie 2021
  • :
  • :

Video. Atenție!! Câine periculos în Mărceni. Mai multe persoane au fost atacate!

La adresa redacției au ajuns mai multe sesizări cu referire la existența unui câine care este foarte periculos, atacând mai multe persoane. Acesta se află în Mărceni, oraș Bicaz, strada Cozmiței, la intersecție cu fosta moară. Cei care ne-au adus în atenție acest caz, ne-au povestit că acest câine care este de talie considerabilă, este lăsat de către stăpâni să iasă din curte, astfel acesta sare la oricine trece prin zonă.
Din fericire, până acum, ar fi fost vorba doar de mușcături de haine, sperieturi și cea mai recentă întâmplare și poate cea mai importantă, s-ar fi petrecut zilele trecute, când o doamnă a fost atacată de acest câine și a reușit să scape fără a fi mușcată, cu ajutorul genții pe care o avea în mână și cu care s-a apărat.

Tragem un semnal de alarmă către toți cetățenii care tranzitează zona, în special copiii trebuie să fie foarte atenți, fiind timpul sărbătorilor de iarnă și a vacanței, când aceștia ură și se bucură de timpul liber!